You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Admirál Villa

a mi Házunk

A házban hét modern, klímával felszerelt szoba található, ahol kényelmesen tudtok elvonulni a nyüzsgő világ elől, de ha mégis rá kellene pillantani az e-mailekre, vagy csak dobnátok egy fotót a barátoknak, azt is megtehetitek wifin keresztül. Ha többen jönnétek, az sem akadály. Vegyétek ki a házat közösen, így a hallban megmérkőzhettek egy jó társasjátékban, billiárdban vagy dartsban esténként. Kint pedig nyomhattok egy jó pingpong csatát, vagy mártózzatok meg a dézsában, napozzatok a teraszon. Legyen tőletek élettel teli a ház! Borongós az idő, se baj. Menjetek el kirándulni a környéken, vagy üljetek be egy laza szaunára, olvassatok egy jó regényt, vagy igyatok meg egy finom pohár bort és beszélgessetek egy jót.

a mi Zalánk

Házunk a Zala folyó közvetlen közelében áll, „ pár lépésnyire a fürdőtől és a természettől”. A dombokkal tarkított táj szépsége, a nyugalom és a csend egyből magával ragadott minket, amit szeretnénk nektek is átadni. Jó kiindulópont a környék bejárásához, egy kellemes mártózáshoz és nem utolsó sorban Deák Ferenc is itt töltődött fel, itta a finom borokat és kikapcsolt két országgyűlés között.

a mi Élményünk

A Ház környéke megannyi szépséggel csábít, itt a Zala folyó, vadban gazdag erdők, fenséges kilátóhelyek, hegyek-völgyek. Villánk mindenben a rendelkezésedre áll egy kellemes kikapcsoláshoz. És ami az egészet megfűszerezi: a vendéglátó lelke. Gyere, éld át a nyugalmat a vidék csendjét, légy a vendégünk!

Szobák felszereltsége

  • Kényelmes, modern szobák

  • Mini hűtő

  • LCD Tv

  • Erkély minden szobához

  • Zárt parkoló

  • Becsületkasszás italhűtő

Amit nyújtunk

Wifi

Wellness terasz

Klimatizált szobák

Közösségi tér

Félpanziós ellátás

Felnőtt szálláshely

Akadálymentesített földszinti szoba

365 napig felhasználható előleg

Akadálymentesített

Éttermünk helyiségei, illetve mosdója is akadálymentesített.

Szép- és bankkártya elfogadás

Elfogadjuk az összes szép kártya vendéglátás zsebét, illetve az összes bankkártyát, kivétel az American Express ezalól.

Rendezvények

Éttermünk kellemes helyszínt biztosít családi események, születésnapok, évfordulók, ballagások, céges rendezvények, esküvők megtartására