You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Endosphere test és arckezelés

Az Endosphere terápia egy non-invazív módszer a szervezetünk keringésének és nyirokrendszerének stimulálására, miközben segít tónusossá tenni, feszesíteni és megfiatalítani a bőrt, a szöveteket és az izmokat.


Mit jelent az Endosphere testkezelés?
A módszer, amelyet az Endosphere terápiában alkalmaznak, a szalonunkban elérhető legújabb teljes testkezelés, amely lehetővé teszi, hogy azokra a területekre fókuszáljunk, amelyekkel elégedetlen vagy. Zsírlebontás plasztikai sebészeti beavatkozás és diéta nélkül. Megszűnteti a narancsbőrt, feszesít, serkenti a vérkeringést! Kezeléseink hatékonyak az egész testen, a homloktól a lábujjig.
Ez a gép egy innovatív kompressziós mikrovibrációs rendszert használó technológia melynek kezelőfeje 55 szilikon gömbből álló görgő található. Ezeken keresztül a gép alacsony frekvenciájú mechanikai rezgéseket generál, amelyek a cellulitisz fő okaira hatnak: a nyiroködémára, a folyadékok felhalmozódására, a zsírsejtek raktározására és a köztük lévő méreganyagokra. Egész testen elvégezhető, a lábfejtől a nyakig, a homloktól a hasig, a fenéken át egészen a karokig. 
 
AjánlatkérésFoglalás


EREDMÉNYEK:
 
Feszesíti a szöveteket és tonizálja az izmokat
Eltünteti a cellulitot - kisimítja a narancsbőrt
Javítja a nyirok- és vénáskeringést
Mechanikus nyirokelvezetést végez az egész testen
Zsírcsökkentő hatású
Fiatalító hatással van az arc és a nyakszövetekre